Privat kostrådgivning

Hur och vad Du äter är en viktig del i hur Du mår. Alla är vi olika men tillsammans kan vi knäcka koden till ett friskare, starkare och gladare liv för just Dig.

Du kan själv välja mellan de nedanstående sakerna eller kontakta mig för att tillsammans hitta det som just Du behöver.

  • Personlig kostrådgivning- Vill du gå ner i vikt? Vill du vara på topp inom din idrott? Vill du övergå till vegetarisk kost? Frågorna och funderingarna kan vara många, vid personlig kostrådgivning får du svar på just dina frågor. En tredagars kostregistrering är ett bra verktyg för att kartlägga dina matvanor och livsmedel.
  • Näringsberäkning- Funderar du över om du får i dig tillräckligt med energi, vitaminer och mineraler? En tredagars kostregistrering, kan stilla dina funderingar. Kostregistreringen näringsberäknar jag för att sedan kunna ger dig råd utifrån det.
  • Personlig shopping med recept för just Dig och Ditt liv- Tillsammans besöker vi din mataffär, ser vad den har att erbjuda utefter dina önskemål samt att du får tips, råd och recept som passar dig.
  • Personliga recept- Recept som passar för dig. Välj mellan bl.a. snabbt och enkelt, kött/fisk/fågel, vegetariskt mm.
  • Personlig träning och coaching för att nå Dina mål- Har du bestämt dig för att springa ett lopp senare i år men känner dig osäker på hur träningen ska läggas upp? Har du många idéer om hur du ska nå ditt mål men inget bollplank? Som personlig tränare och coach hjälper jag dig till ditt mål.

 

Rådgivning på distans, via mail eller Skype är fullt möjlig om Du önskar det.

Kontakta mig för prisuppgifter på [email protected] eller telefon 070-2151510

taco4.jpg

Välkommen

Välkommen till fuelforlife.n.nu.

Nyhetsbrev
Du vill väl inte missa det allra senaste som händer på Fuel for Life?
Skriv in din e-post här så är Du alltid först med spännande nyheter och erbjudanden!

 

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)